Мероприятия се изпълняват 24/7

Нашето мото:

LIMO.BG изживей момента!

Разходка или парти с лимузина

За Вас и Вашите приятели ,

На разположение са някалко бутилки качествено вино , минерални води и незабравимо изживяване, съчетано с професионализма и доброто отношение на перфектен шофьор. Без значение дали искате да е през ден от седмицата, или нощно шофиране, луксът и комфортът на лимузината ще Ви накарат да се почувствате като холивудски продуцент.

Използвайте времето в луксозния автомобил за снимки!

Ако имате нужда от фотограф за вашето парти с лимузина,бихме могли да осигурим такъв с цел пълен пакет екстри.

Защо да наемете лимузина?

Най-популярното приложение на стреч-лимузината, възникнало в края на 80-те години на миналия век и довело до масово серийно производство на такива автомобили, е забавлението.

Даваме ви идея: ако на вашата сватба не сте си позволили лимузина, отпразнувайте годишнината с любимия човек по изискан начин.

Ако търсите различно преживяване и впечатляващо докосване до различните кътчета в столицата или в останалата част на България, то наемането на лимузина е перфектното решение.

На практика тези автомобили са подвижни заведения. Последните поколения впечатляват с модулно осветление, различни визуални ефекти като лазери, стробоскопи, плазмени компоненти, оптика с преливащи се цветове и дори пушек-машини.

Всяка парти-лимузина има свой собствен характер и атмосфера, основно определена от дизайна на интериора, цветовата конфигурация и визуално-ефектното шоу.

Ако искате да  прекарате приятно и да добавите нови красиви спомени за Вас и Вашите близки – това е подходящото изживяване. Поглезете се  и се наслаждавайте на пътуването в едни от най-бляскавите и екстравагантни автомобили . Ако мечтаете за блясък, стил, изтънченост и комфорт – ние от Limo.bg сме тук, за да Ви предоставим всички тези неща .

Когато наемате лимузина от нас ,  за специалните поводи във Вашия живот, не правете компромиси . Изберете тази, отговаряща на Вашите мечти, и се насладете на стилно преживяване. Инвестирайте парите си в нещо, което ще помните цял живот. Но внимавайте – рискувате да останете впечатлени и да повтаряте разходката с лимузина многократно.

Разходката с лимузина е достъпна за цяла България с цел по-различно изживяване и усещане за звездно излъчване. Ако все още не сте избрали подходяща изненада за рожден ден, сватбаромантична вечер или просто искате да отпразнувате с приятелите си специален повод, това е решението за Вас. Изненадайте любимия, подарете един вълнуващ миг на най-близките си и вижте света под друг ъгъл.

Какво може да правим в лимузината?

Когато в някой филм се появи удължена („стреч”) лимузина, в нея се возят или коварни злодеи, или млади дами, чиито тела са облечени с по-малко дрехи, отколкото изисква общоприетият протокол.

Стречлимузината е нещо срамно и скандално – какво ли може да се случва вътре в нея? Свръхизобилен лукс? Тъмни сделки? А може би просто в нея се вози група хора в много добро настроение.

Съмнителната репутация вече е минало, но екзотичните стречлимузини продължават да са обгърнати от някаква тайнствена аура. Впечатляващо преустроените каросерии са още едно доказателство, че творческите пориви в автомобилния бранш почти не знаят граници.

Ние от Limo.bg ви каним да  хвърлите поглед към света на тези приказни возила, за да не ви се налага да продължавате с умозрителните разсъждения.

Но в крайна сметка надделява любопитството, понеже удължените автомобили излъчват странно очарование. Затова нека хвърлим един поглед към вътрешността.

Там обстановката най-често е доста пъстра. LED осветление и светещи елементи по тавана се съчетават с огледални лъскави повърхности и потопяват пътническия салон в море от светлини. Сред тях са разположени барове, екрани и салонни мебели. Лесно е да си представите, че тук можете да прекарате приятни часове.

Може да се отпуснете и да релаксирате в добра компания, пиейки вино, или да вдигнете щуро парти – избирате Вие.

Днес поводите за пътуване с лимузина са в диапазона между детски рожден ден и златна сватба.

Нашата мисия е да Ви осигурим незабравимо изживяване в луксозна обстановка. Предлагаме Ви едно изживяване в стилни лимузини под наем, с които ще прекарате едно вълнуващо преживяване. Лимузините разполагат със стереоуредба, мини бар, светлинни ефекти, климатроник и разбира се тези безкрайни кожени дивани които се вият като морски вълни из целия салон и могат да задоволят и най-смелите Ви желания и мечти.

Направете Вашата резервация с повод или без такъв и ние ще се постараем да Ви бъде осигурено първокласно обслужване, с което ще се почувствате като истински VIP персони. Вижте града през друга гледна точка и научете и най-добре скритите тайни, които притежава. Нека сложим край на мечтите и поставим началото на реализирането им. Вземете Вашите приятели и превърнете разходката в шеметно преживяване с много положителни емоции. Ако сте романтично настроени, поканете половинката си и направете събитието като сцена от филм с щастлив край. Поглезете се през свободното си време и го прекарайте в приятна и весела компания, в допълнение с много лукс и екстри, на които няма да може да устоите.

Последни публикации

Предимства при използването на лимузина

Предимства при използването на лимузина

Защо корпоративната транспортна услуга е вашата най-добра стойност Предимства при използването на лимузина. Както се казва, „цената е това, което плащате, стойността е това, което получавате“. За бизнес пътуващите и професионалните пътни воини това никога не е било по-вярно. Прочетете повече, за да научите защо трябва да използвате корпоративна транспортна услуга с най-голяма стойност. Опитът […]

Вижте повече
предимства на сватбена лимузина

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден Как услугите за сватбен транспорт могат да подобрят преживяването на големият ден за Вас и Вашите гости? Предимства на сватбена лимузина. Знаете ли, че 71% от двойките смятат планирането на сватбата за по-нервно от други важни събития в живота? Разбираемо е, в крайна сметка Вие искате […]

Вижте повече
лимузина като луксозен транспорт

5 причини да изберем лимузина като луксозен транспорт

5 причини да изберем лимузина като луксозен транспорт Много хора смятат лимузина като луксозен транспорт, синоним на класа и екстравагантност. Има обаче много други причини, поради които лимузинните услуги превъзхождат днес. Ето петте най-чести причини хората да наемат лимузини, за да се справят с транспорта си днес. Безопасност –Нощ в града с приятели- може бързо […]

Вижте повече