Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Mercedes G55 class superstretch limousine

Mercedes G55 class superstretch limousine

 

Подходящ за ергенски и момински партита!

1 час – 30км пробег – 350лв.

1 час и 30 мин. – 40км пробег – 430лв.

2 часа – 40км пробег – 500лв.

3 часа – 50км пробег – 650лв.

4 часа – 60км пробег – 800лв.

5 часа – 70км пробег – 950лв.

6 часа – 80км пробег – 1100лв.

Най-атрактивната Mercedes G55 class Superstretch Limousine в България

Втората ни стреч лимузина Mercedes G55 class Superstretch Limousine от модела идва с още повече екстри, някои от които са Светещ динамичен под и Светещ динамичен таван визуално и мулти медийно свързани с над 40 режима на светене! 3D барове, озвучаване Burmester, подвижен TV display 32 инча, както и разбира се JET DOOR/самолетна врата/с вертикално отваряне! Екстри които не притежава нито една лимузина на Балканите. 

Марката Mercedes Benz отдавна се е превърнала в класическа и модна марка, основна сред многото налични на пазара. По-голямата част от бизнеса и успешните хора отдавна са престанали да търсят алтернатива на марката Mercedes Benz. G class/Gelendvagen/ отдавна се е превърнал в култ към автомобилната индустрия, култ към имидж, култ към начин на живот, култ към успешен бизнесмен. Модерният Mercedes G class е въплъщение на стил, култ, имидж, изискан лукс, мощ и издръжливост, който ще развълнува всеки.

Лимузината разполага освен с класическия бар с чаши и напитки в салона за гости,така също и със тайници за алкохол и скрит бар.

*МИНИМАЛЕН ПАКЕТ ЗА АБИТУРИЕНСКИ БАЛ 3 часа! Капацитет 12 души + шофьор.

*Към всяка резервация има включен минибар /2 бут. вино или шампанско + минерални води/;

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ – ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

*Цена за допълнителен час – 150 лв.

* Цена за допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Минибар в Mercedes G55 class superstretch limousine:

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената, независимо от часовете за които наемате съответната лимузина.

Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол /вино, шампанско/ и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините, а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват.

Минибарът е комплимент към нашите клиенти, от който могат да се възползват ако решат т.е. Ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини. Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус, както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях.

Нашият автопарк от стреч лимузини, разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече