Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Hummer H2 KRYSTAL Superstrech Limousine

Hummer H2 KRYSTAL Superstrech Limousine 1

Предлагаме под наем  Най-новата и шикозна SUV лимузина в България – 3 D таван  с фибро оптика + диоден таван с менящи се цветове ,мраморни барове,4  бр. LED TV+multimedia BOSE 2000w.

VIP сепаре!!!

Лимузината е подходяща за всякакъв вид мероприятия- сватби, абитуриенски балове, момински / ергенски партита, трансфери от точка до точка, бизнес срещи ,тийм билдинги др.

*Към всяка резервация има включен минибар – 3 бутилки вино/шампанско х 750 мл. + минерални  води

*МИНИМАЛЕН ПАКЕТ ЗА АБИТУРИЕНСКИ БАЛ 3 часа+ включен минибар!!

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ-ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

* Допълнителен час – 150лв.

* Допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Минибар в Hummer H2 KRYSTAL Superstrech Limousine:

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената, независимо от часовете за които наемате съответната лимузина.

Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол /вино, шампанско/ и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините, а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват.

Минибарът е комплимент към нашите клиенти, от който могат да се възползват ако решат т.е. Ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини. Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус, както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях.

Нашият автопарк от стреч лимузини, разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.

Hummer H2 Superstretch лимузината вдъхва величие и елегантност, която изпъква над всички други стреч лимузини. Нейният мощен и внушителен дизайн привлича всички погледи, предизвиквайки завист и възхищение на всички, които я видят. Съчетавайки изключителен комфорт и лукс с изключителната харизма на Hummer марката, тази лимузина е символ на стил и статус.

Нейната интериорна роскош и оборудване създават уникална атмосфера, която съчетава модерен фешън с класическия комфорт. Великолепните кожени седалки и индивидуалната подсветка създават уют и изисканост, които не се намират в други лимузини. Тя предоставя пътуващите в нея с изключително пространство и удобство, което прави всяка поезия с нея незабравимо преживяване.

С Hummer H2 Superstretch лимузината не сте просто в движение, вие сте звезда, и всяка поява с нея е възхитителна и незабравима. Това е колата, която изпъква във всеки фешън момент и прави впечатление, което няма равно.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече