Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Mercedes G class superstretch limousine

Mercedes G class superstretch limousine

 

Подходящ за ергенски и момински партита!

1 час – 30км пробег – 330лв.

1 час и 30 мин. – 40км пробег – 400лв.

2 часа – 40км пробег – 450 лв.

3 часа – 50км пробег – 570лв.

4 часа – 60км пробег – 700лв.

5 часа – 70км пробег – 820лв.

6 часа – 80км пробег – 940лв.

Mercedes G class superstretch limousine

Най-култовата стреч лимузина в БЪЛГАРИЯ! Представяме ви бялата лястовица в света на лимузините…а именно легендарния Mercedes G class superstretch limousine! Без Аналог, без компромис….неподражаем! Лимузина за разбирачи и сериозни играчи!

Марката Mercedes Benz отдавна се е превърнала в класическа и модна марка, основна сред многото налични на пазара. По-голямата част от бизнеса и успешните хора отдавна са престанали да търсят алтернатива на марката Mercedes Benz.

G class/Gelendvagen/ отдавна се е превърнал в култ към автомобилната индустрия, култ към имидж, култ към начин на живот, култ към успешен бизнесмен.
Модерният Mercedes G class е въплъщение на стил, култ, имидж, изискан лукс, мощ и издръжливост, който ще развълнува всеки …

Минибар в Mercedes G class Superstretch Limousine

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената,независимо от часовете за които наемате съответната лимузина. Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол/вино ,шампанско/и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват. Минибарът е комплимент към нашите клиенти от който могат да се възползват ако решат т.е. ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини.

Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус,както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях. Нашият автопарк от стреч лимузини разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ-ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

* Допълнителен час – 150лв.

* Допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Подходящ за ергенски и момински партита!

Любопитна информация

В завода в Бундес, където се произвеждат Gelendos G class, има специална писта, където се тества всеки нов модел на Mercedes Gelendvagen /G class/. Нейната задача е да унищожи напълно всяка тествана кола до пълното унищожаване на всички елементи на каросерията, рамата, окачването, елементите на двигателното отделение и т.н., до степен да превърне колата в неподвижна купчина неизползваема метална скрап …

Задачата на дизайнерите и инженерите е да забавят възможно най-много „смъртта“ на всеки тестван модел… Mercedes G class преминава по този маршрут, като до пълното унищожаване на всички структурни елементи изминава повече от 12 хиляди километра …

За сравнение: Няколко други марки тествани по въпросната писта, смятани за добри офроуд екземпляри претърпяват нечуван крах… като една от тези марки е именно Jeep. Който постига възможно най-добрия резултат, преминавайки до пълно, пълно унищожение едва 900 километра.

Култовият Mercedes G class се сглобява предимно на ръка…..като все още се произвежда до ден днешен.

Високата цена на G class се влияе и от изключителната му надеждност. Изключително трудно е да се намери друга също толкова неразрушима кола. Това може да се обясни много просто. Mercedes G-Class първоначално е разработен като армейски автомобил.

Границата на безопасност на G class е много голяма. Дори стълбовете и покривът са подсилени според здравината на клетката, за да издържат на евентуално преобръщане. Високата надеждност се доказва от факта, че повечето от произведените автомобили все още са в движение. Загубите са главно превозни средства, които „загиват“ при сериозни инциденти или на бойното поле.

Mercedes G-Class е увенчан с лаври

Интересен факт е че, поне три четвърти от всички автомобили G class, произведени за 35 години, са в движение.

Осемдесет процента от купувачите поръчват нов модел G500 с двигател с мощност от 300 конски сили, всеки три от всеки четири екземпляра са тапицирани с кожа …

На фона на написаното по-горе ние екипът на www.limo.bg имаме удоволствието да ви предложим за първи път в България – Mercedes G class superstretch limousine – Култов, имиджов и супер атрактивен екземпляр във версия стреч Лимузина.

Без Аналог в класа си, без аналог в статута си, без аналог на своята атрактивност…..това е единствено Mercedes G class superstretch limousine!!!

Mercedes G-Class Superstretch Limousine съчетава неповторимо изящество с безкомпромисна мощ и лукс. Този уникален автомобил вдъхновява с елегантния си дизайн, който изпъква пред всички останали stretch лимузини. С този мащабен автомобил, вие не само пристигате, а пристигате със стил и изключителност.

Превъзходството на тази лимузина се долавя във всяка детайл: от богато оборудваният интериор, който предлага комфорт и разкош на най-високо ниво, до мощния мотор, който ви позволява да се движите с безпрецедентна мощ и усещане за авторитет. Със своя иконичен дизайн, Mercedes G-Class Superstretch Limousine не е просто транспортно средство, а истинско изражение на статус и стил.

С този автомобил вие не просто сте на пътя, вие сте в центъра на вниманието, издигайки се над всички останали stretch лимузини с уникалния си характер и преизобилие от лукс и удоволствие.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече