Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден

предимства на сватбена лимузина

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден

Как услугите за сватбен транспорт могат да подобрят преживяването на големият ден за Вас и Вашите гости? Предимства на сватбена лимузина.

Знаете ли, че 71% от двойките смятат планирането на сватбата за по-нервно от други важни събития в живота?

Разбираемо е, в крайна сметка Вие искате всичко да бъде абсолютно перфектно – много преди и след като кажете: „Да“. Може да не сте в състояние да контролирате времето или неприятния смях на чичо ви Иван, но едно нещо, което можете да контролирате, е как ще се придвижите на сватбения си ден. Най-лесният начин да зачеркнете този елемент от списъка си (и да намалите нивото на стрес) е като резервирате сватбена лимузина с шофьорска транспортна компания с опит като LIMO.BG.

И така, нека поговорим за някои конкретни начини лимузината да подобри сватбения Ви ден:

  1. Луксозно пристигане и заминаване

Ще започнем с най-очевидното предимство: луксозното изживяване.

Може ли нещо по-стилно от пристигането на мястото за сватба с лъскав седан или лимузина? Това превръща обикновеното пътуване от дома или хотела във великолепно преживяване.  След церемонията ще се почувствате като кралски особи, докато махате за сбогом на всички от задната седалка. Резервирането на лимузина, достатъчно голяма за провеждане на Вашето тържество, позволява на близки да споделят и луксозното изживяване. Никой не трябва да се задоволява с нещо по-малко в специалния Ви ден.

Бонус: Никой няма да се притеснява и за паркиране! Това може да бъде особено проблематично, ако се жените в центъра или в район с ограничени възможности за паркиране.

  1. По-малко логистика за притеснение

Логистиката за организиране на всички гости до и от мястото на сватбата може да бъде плашеща.

Имате ли много гости, идващи извън града? Какво ще кажете за един ваш приятел, който е известен със закъснения? Какво се случва, ако някой попадне в задръстване? И къде ще паркират всички?

Услугите за сватбени лимузини са предназначени за безопасно и ефективно преместване на големи групи хора. Лимузините могат да превозват до 15 души едновременно, като минимизират броя на пътуванията, необходими, за да прикарат всички до и от мястото. Това може да бъде божи дар за гости извън града, които не могат да се ориентират. Имате нужда от нещо по-голямо. Ето още един фактор, който може би не сте взели предвид: Ами ако в деня на Вашата сватба се случи голям концерт, конференция или спортно събитие? Може да не сте наясно с неща, случващи се в града, които биха могли да повлияят на пътуването и паркирането – но ние ще го имаме предвид. Ако има затворени пътища, задръствания или други фактори, които могат да повлияят на времето Ви за пътуване, Нашият шофьор ще знае точно къде и как да направи корекции.

  1. Всички са заедно и се забавляват

Сватбеният Ви ден ще бъде натоварен, но все пак ще искате да прекарате възможно най-много време с хората, които обичате.

Основно предимство на сватбената лимузина е, че Ви позволява допълнителни минути и часове със семейството и приятелите си. Поддържайте сватбеното парти заедно (и добрите времена се търкалят) или направете пътуването с родителите и членовете на близкото си семейство. Лимузините пазят всички в безопасност, като гарантират, че никой няма да седне зад волана след тостове с шампанско. По този начин всеки може да се наслади на партито максимално, без да е необходим определен шофьор. И ако COVID-19 все още е обезпокоителен, бъдете сигурни, че ние ще вземем всички необходими предпазни мерки.

  1. Невероятни снимки и видео спомени

Ще бъдем отхвърлени, ако не споменем невероятните възможности за правене на снимки, които идват с резервирането на лимузина. Има класически кадър на щастливата двойка, която е седнала в задната част на лимузината, но това е само началото. Помислете за всички групови кадри, които Вашият фотограф може да заснеме, когато гостите са заедно.

Междувременно видеооператор може да заснеме Вашето пристигане и заминаване (и да Ви накара да изглеждате като рок звезди). Ако те се возят заедно с вас, те също така ще могат да запишат импровизираната реч на Вашия кум или цялото сватбено тържество.

Не пропусквайте своя шанс за тези спомени, които ще направите във Вашата сватбена лимузина, те ще бъдат някои от акцентите на големия Ви ден!

Резервирайте пакета си за сватбен превоз днес! Не оставяйте транспорта си на случайността във Вашия голям ден. Уверете се, че всички ще се появяват безопасно (и навреме) с луксозна сватбена лимузина. Това е най-добрият начин да поддържате купона цял ден – и да създавате спомени, които ще съхранявате завинаги.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече