Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

4 мита за лимузините, на които не трябва да вярваш

4 мита за лимузините на които не трябва да вярваш

4 мита за лимузините, на които не трябва да вярваш

Виждали сте лимузини само по филмите?! Сигурно сте създали своя собствена представа за тях във въображението си. Е, ние сме тук, за да разрушим някой от митовете, на които бихте могли да повярвате относно лимузините. Ето 4 мита за лимузините, с които ще ви запознаем.

 

Мит: Наемането на лимузина и шофьор е само за богатите и известните

 

Виждали сте богати и известни хора във филми и по телевизията, които се возят в лимузини с лични шофьори в режим на готовност, но не е така в реалния живот. Е, може да има известни личности с такъв живот. Но не е нужно да сте знаменитост, за да се повозите с лимузина. Лимузините не са толкова скъпи, колкото си мислите и ако имате голямо парти,  можете да си разделите цената и да я направите достъпна за всички.

 

Мит: Можете да наемете лимузина само за специален повод

 

Много хора смятат, че лимузините са за сватби, абитуриентски бал и това е всичко. Докато лимузините правят чудесни методи за транспорт за подобни събития, можете да наемете лимузина за каквото пожелаете! Можете да се возите в града с лимузина за нощна среща, да наемете лимузина в ден за пикник  или да изпратите лимузина, за да вземете клиент от летището. Около 50% от лимузинните услуги се използват за бизнес и корпоративни клиенти през седмицата, така че наистина можете да наемете лимузина по каквато и да е причина.

 

Мит: Лимузината е марка

 

Терминът „лимузина“ не означава марка на превозно средство. Терминът по-точно се отнася до вида на услугата, която можете да очаквате-стилен и луксозен. Имате много възможности за избор, когато става въпрос за типа превозно средство, което искате да използвате, включително традиционни лимузини, градски автомобили, микробуси и много други. Широкият избор ви позволява да изберете лимузина, която да  отразява вашият личен стил и най-вече за каква цел ви трябва.

 

Мит: Лимузините са само за възрастни

 

Вярно е, че децата под 18 години трябва да бъдат придружавани от възрастен в повечето случаи, но децата също могат да се насладят на разходка с лимузина. Те могат да празнуват рождени дни, да се насладят на разглеждане на забележителности или да се возят с булката на път за сватбата. Малките шаферки  също заслужават да се возят със стил.

 

Услугите за лимузини обслужват всеки, за всеки повод, с мечтания от тях избор на превозно средство.

Последни публикации

Предимства при използването на лимузина

Предимства при използването на лимузина

Защо корпоративната транспортна услуга е вашата най-добра стойност Предимства при използването на лимузина. Както се казва, „цената е това, което плащате, стойността е това, което получавате“. За бизнес пътуващите и професионалните пътни воини това никога не е било по-вярно. Прочетете повече, за да научите защо трябва да използвате корпоративна транспортна услуга с най-голяма стойност. Опитът […]

Вижте повече
предимства на сватбена лимузина

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден

4 предимства на сватбена лимузина за Вашият голям ден Как услугите за сватбен транспорт могат да подобрят преживяването на големият ден за Вас и Вашите гости? Предимства на сватбена лимузина. Знаете ли, че 71% от двойките смятат планирането на сватбата за по-нервно от други важни събития в живота? Разбираемо е, в крайна сметка Вие искате […]

Вижте повече
лимузина като луксозен транспорт

5 причини да изберем лимузина като луксозен транспорт

5 причини да изберем лимузина като луксозен транспорт Много хора смятат лимузина като луксозен транспорт, синоним на класа и екстравагантност. Има обаче много други причини, поради които лимузинните услуги превъзхождат днес. Ето петте най-чести причини хората да наемат лимузини, за да се справят с транспорта си днес. Безопасност –Нощ в града с приятели- може бързо […]

Вижте повече