Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

4 мита за лимузините, на които не трябва да вярваш

4 мита за лимузините на които не трябва да вярваш

4 мита за лимузините, на които не трябва да вярваш

Виждали сте лимузини само по филмите?! Сигурно сте създали своя собствена представа за тях във въображението си. Е, ние сме тук, за да разрушим някой от митовете, на които бихте могли да повярвате относно лимузините. Ето 4 мита за лимузините, с които ще ви запознаем.

 

Мит: Наемането на лимузина и шофьор е само за богатите и известните

 

Виждали сте богати и известни хора във филми и по телевизията, които се возят в лимузини с лични шофьори в режим на готовност, но не е така в реалния живот. Е, може да има известни личности с такъв живот. Но не е нужно да сте знаменитост, за да се повозите с лимузина. Лимузините не са толкова скъпи, колкото си мислите и ако имате голямо парти,  можете да си разделите цената и да я направите достъпна за всички.

 

Мит: Можете да наемете лимузина само за специален повод

 

Много хора смятат, че лимузините са за сватби, абитуриентски бал и това е всичко. Докато лимузините правят чудесни методи за транспорт за подобни събития, можете да наемете лимузина за каквото пожелаете! Можете да се возите в града с лимузина за нощна среща, да наемете лимузина в ден за пикник  или да изпратите лимузина, за да вземете клиент от летището. Около 50% от лимузинните услуги се използват за бизнес и корпоративни клиенти през седмицата, така че наистина можете да наемете лимузина по каквато и да е причина.

 

Мит: Лимузината е марка

 

Терминът „лимузина“ не означава марка на превозно средство. Терминът по-точно се отнася до вида на услугата, която можете да очаквате-стилен и луксозен. Имате много възможности за избор, когато става въпрос за типа превозно средство, което искате да използвате, включително традиционни лимузини, градски автомобили, микробуси и много други. Широкият избор ви позволява да изберете лимузина, която да  отразява вашият личен стил и най-вече за каква цел ви трябва.

 

Мит: Лимузините са само за възрастни

 

Вярно е, че децата под 18 години трябва да бъдат придружавани от възрастен в повечето случаи, но децата също могат да се насладят на разходка с лимузина. Те могат да празнуват рождени дни, да се насладят на разглеждане на забележителности или да се возят с булката на път за сватбата. Малките шаферки  също заслужават да се возят със стил.

 

Услугите за лимузини обслужват всеки, за всеки повод, с мечтания от тях избор на превозно средство.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече