Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Предимства при използването на лимузина

Предимства при използването на лимузина

Защо корпоративната транспортна услуга е вашата най-добра стойност

Предимства при използването на лимузина. Както се казва, „цената е това, което плащате, стойността е това, което получавате“.

За бизнес пътуващите и професионалните пътни воини това никога не е било по-вярно. Прочетете повече, за да научите защо трябва да използвате корпоративна транспортна услуга с най-голяма стойност.

  • Опитът е важен

Има много предимства при използването на лимузина с личен шофьор. Най-важното е, че имате опитен, лицензиран шофьор, който познава района и най-добрите маршрути. Освен това имайте предвид вашата безопасност. Ние сме професионална корпоративна транспортна услуга, която проверява и обучава шофьорите си. Ние сме отговорни за своите служители и следователно поемаме пряка отговорност за Вашата безопасност. Спазването на нормативните изисквания и правилната застраховка е наш приоритет. Използвайки компания като LIMO.BG, знаете, че имате работа с професионалисти с доказан опит. Искате повече спокойствие? Поискайте препоръки.

  • Услугата за корпоративен транспорт е ефективна

Времето е пари, така че защо да рискувате да се изгубите или да използвате услуга с повишена цена, която може да Ви накара да пропуснете полет или важна среща? Шофирате до летището? Таксите за паркиране могат да Ви развалят пътуването. Можете да попаднете в инцидент или да си навлечете фиш за паркиране или превишена скорост. Може да се изгубите в непознат град. Всичко това може да доведе до загубено време, повече стрес и допълнителна отговорност. Пристигането до Вашата дестинация много по-бързо е проста полза, която може да бъде от решаващо значение, когато сте в нужда. Използването на корпоративна транспортна услуга и карането в стилна лимузина с шофьор, който знае всичко за града, в който се намирате, е начинът Вие да почувствате комфорта и сигурността, които заслужавате.

  • Надеждността ви дава спокойствие

Използването на корпоративна транспортна услуга за летищни трансфери ще улесни живота Ви. Ще получите потвърждение за пътуването си предварително. Надеждният автомобилен сервиз ще пристигне поне 15 минути по-рано и ще Ви изпрати текстово предупреждение, когато автомобилът е на място. Използвайки нашата шофьорска услуга, ще почувствате облекчение, като знаете, че има кола, която чака да Ви вземе веднага след кацането Ви. Спестете време и избягвайте тази висока тревожност, особено когато сте в друг град. По-важно от всякога е да бъдете здрави и спокойни, докато пътувате в наши дни.

  • Трябва да се отпуснете!

Докато използвате корпоративна транспортна услуга, получавате още едно огромно предимство. Можете да се отпуснете в колата по пътя до крайната дестинация. Защо да добавите стреса от повикване на такси или шофиране в кола под наем? Вземете котешка дрямка, договорете имейли, телефонни разговори или прегледайте презентацията си. Всичко това, докато се наслаждавате на плавно и безопасно пътуване. За допълнително спокойствие и безопасно пътуване по време на COVID-19, сме взели всички необходими мерки.

  • Едно обаждане, за да резервирате транспорт навсякъде, където пътувате

Професионалната шофьорска услуга има опит в резервирането и управлението на транспорта на своите клиенти във всеки град, до който пътуват. Разполагаме с обширни ресурси и познания за всички летищни процедури и как да се уверят, че пътуванията Ви ще са безпроблемни.

4 причини, защо наемането на лимузина е по-добър избор от такси или uber

Искали ли сте някога да наемете лимузина? Лимузините са синоним на лукс и имат очарователна история.

В зависимост от това кого питате, лимузините съществуват от 1800-те. Въпреки че автомобилът е изобретен през 20-те години на миналия век, идеята, която го е вдъхновила, е налице през 19-ти век.

Те са били символ на лукса още от самото им зачеване. Името идва от Лимузен, Франция, регион, известен с производството на луксозни тъкани, на който е дал името си.

Едно от многото му приложения бил като завеса за отделяне на водача на карета от пътниците. Когато се появяват лимузини, каквито ги познаваме, те добавят повече пространство за пътниците, но запазват концепцията за разделението.

Днес лимузините все още са върхът на лукса, така че хората често ги наемат за официални събития. Терминът лимузина или лимузини обаче може също да се отнася до всяко шофирано превозно средство, използвано за превоз на пътници, осигуряващо по-високо ниво на обслужване, безопасност и удобство.

Но, защо да изберете лимузина пред Uber? Ето някои неща, които може да ви убедят.

  • Лимузините са професионални

Ако искате да станете шофьор на лимузина, трябва да направите малко повече от просто да сложите стикер върху колата си. Професионалните шофьори на лимузини са лицензирани да бъдат точно това. Те са служители на пълен работен ден, които посвещават времето си на Вашите нужди, а не просто на някой, който желае да Ви закара до работа по пътя към собствения им офис.

  • Лимузините Ви позволяват да се возите със стил

Ако някога сте вземали Uber преди, знаете, че може да се возите в почти всичко. Може да се явите на парти с ръждясала стара кола, която едва се движи. Вместо това можете да стигнете със стил с лимузина.

  • Имате гарантирани цени

Uber е известен със своите „праймтайм“ или „скок“ цени. Това означава, че ако трябва да се обадите на Uber по време на натоварените часове, ще трябва да платите повече. Това не е случаят с лимузина. Резервирате колата и плащате тарифата, представена Ви. Няма скок в цената, ако услугата стане по-дълга.

И така, защо да изберете лимузина пред Uber? Лимузините са професионални, стилни, тарифите са фиксирани, а шофьорите се проверяват стриктно.

 

 

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече