Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Поводи за наемане на лимузина под наем

Лимузини под наем limo.bg

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем

За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща.

  • Абитуриентско парти.

Това се случва веднъж в живота. За да стане празникът още по-празничен, мнозина решават да си поръчат лимузина за дипломиране или дори няколко лимузини, за да пътувате из града, заедно със съучениците си, забавлявайки се.

  • Лимузина за рожден ден.

Едно от събитията, които отбелязваме всяка година. Празникът може да е у дома: пазар – готвене – празнуване – почистване. Познато Ви е, нали?  Някои канят гости в заведение или бар. Понякога рожденият ден да се организира сред природата.

А какво ще кажете, ако имате рожден ден в лимузина?

Има достатъчно пространство. Има бар със закуски и напитки. Музика според вкуса. И всичко това е в движение, може би не само в града.

  • Лимузина за моминско парти.

Лимузини под наем limo

Сбогуването си с моминския живот стана популярно бъдещата булка да го отбележи  ярко и незабравимо. За събитие като моминско парти лимузината под наем е супер чудесно решение. Пеене на караоке, любима музика, шампанско, придвижване до клуб с лимузина, правене на луксозни снимки – лимузината ще направи моминското парти на булката наистина незабравимо преживяване с любимите си приятелки.

  • ВИП трансфер.

В бизнеса често е нужно да засвидетелствате на партньорите си внимание и уважение. Успехът на съвместното сътрудничество зависи и от това. За среща и изпращане на важни гости често се поръчва лимузина.

Това могат да бъдат партита с приятели, с колеги или семейни партита.

За тази цел един лимузинен салон е перфектно решение. Всичко е налице: климатик, мини-бар, музика, елегантно осветление, атмосфера. Можете да получите много положителни емоции от едно такова парти.

Предимствата от наемането на такава изискана кола като лимузината за определен празник са съвсем очевидни. Лимузината е въплъщение на празник, на интересно и забавно изкарано време, в компанията на близки и приятели, важни за Вас хора.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече