Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга.

Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по време на пътуването.

Не само много богатите хора могат да наемат лимузина. След като посетите няколко специализирани фирми за отдаване под наем на такъв род автомобили, може да се изненадате да откриете, че наемането на лимузина не е толкова скъпо удоволствие.

Лимузина може да е необходима както за сватбено тържество, така също и за такъв тържествен ден, като например, изписване на майката с бебенцето от родилния дом или за кръщене на малко дете.

Лимузини под наем са доста популярни и когато е необходимо да се срещнете с чужди бизнес партньори.

Да изброим някои по-важни преимущества

  • Престижна, добре разпознаваема лимузина за една незабравима сватба или друго тържество – тази кола няма как да остане незабелязана на пътя.
  • Максимален комфорт за пътниците, които са в лимузина с шофьор – луксозни кожени седалки, зонов климатик, интериорна облицовка с ценна дървена ламперия, мултимедийна система и още много други.
  • Голям, просторен интериор в лимузината, което е много важно за булката, облечена в нейната разкошна сватбена рокля.
  • Опитен и коректен шофьор на предоставената Ви под наем луксозна лимузина.
  • Лимузината върви заедно с декорацията за сватба, цветя и друг декор.
  • Висококачествена организация на тържеството, навременно пристигане на лимузина с личен шофьор в съответствие с времето за наем.

Кога е необходима лимузина под наем

Ясно е, че лимузината е вид автомобил, който в ежедневието се използва рядко. Разбира се, че няма как да карате такава дълга кола в ежедневието. С лимузина не можете да ходите на работа.

Но в живота искаме да има и празници. В живота има събития, които искате да украсите още с нещо необикновено. За хора, които искат да подчертаят статуса си или да си дадат минути лукс.

Именно за тези цели може да наемете лимузина под наем.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече