Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

За нас

Добре дошли в нашия уебсайт за отдаване на стреч лимузини под наем!

Ако търсите луксозно преживяване и стилно придвижване, ние сме тук, за да ви предложим най-доброто от света на лимузините.
Нашата компания се гордее със задълбочено знание и опит в сферата на превоза с лимузини. Нашата цел е да Ви осигурим изключително удобство, безопасност и незабравимо преживяване. Независимо дали планирате сватба, ВИП събитие, корпоративна вечеря или просто желаете да направите няколко специални часове в града, нашите стреч лимузини са отличен избор.
Нашият автопарк се състои от най-новите модели лимузини, оборудвани с всички необходими удобства. Всички наши автомобили са поддържани в отлично техническо състояние и предлагат комфортно пространство за нашите клиенти. Всеки автомобил е оборудван с климатик, седалки с високо качество на материалите, аудио-видео система, LED осветление и много други екстри.
Нашите професионални и опитни шофьори са на ваше разположение, готови да ви предложат безопасно и удобно пътуване. Те са дискретни, вежливи и винаги се стремят да удовлетворят вашите нужди и предпочитания.

Лимозина под наем, mega-hummer-header


За нас няма по-голямо удоволствие от това да ви предложим индивидуално изготвена оферта, отговаряща на вашите специфични изисквания. Ние сме гъвкави и сме готови да се адаптираме към вашите графици и планове.
Свържете се с нас днес и разкрийте света на лукса и елегантността с нашите стреч лимузини. Очакваме с нетърпение да ви предоставим незабравимо преживяване и вълнуващо приключение.

Limo.bg – Луксозни лимузини. Нашата компания разполага с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем в цяла България. Повечето от нашите супер стреч лимузини са единични бройки, което гарантира уникалността на представянето ви.

Поддържаме едни от най-ниските цени в условията на високо качество и незабравимо изживяване!

Лимозини под наем, Mercedes-G-class-Brabus-superstretch-limousine-header

Предлагаме изработка на табели за регистрационния номер с желан от вас надпис.

*Към всяка резервация има включен минибар шампанско и минерална вода,също така нашите клиенти могат да си внасят допълнителен асортимент напитки и храни без ограничения и без това да се таксува допълнително!

Свържете се с нас за избор на подходяща лимузина тук!

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече