Limo BG push-to-call
Мероприятия се изпълняват 24/7

Защо да поръчате лимузина за сватбения си ден

Защо да поръчате лимузина за сватбения си ден

Защо да поръчате лимузина за сватбения си ден

Денят на вашата сватба трябва да бъде един от най-щастливите дни в живота ви, но може да бъде невероятно стресиращо да планирате всичко. За щастие има някои неща, като лимузини, които могат да ви помогнат изключително много. И така, защо да поръчате лимузина за вашата сватба? Следните причини трябва да ви убедят.

Всички ще бъдат на време

Ако не се возите заедно в лимузина в сватбения си ден, как ще се движите вие ​​и вашите най-важни гости от място на място? Ако всички планирате да шофирате отделно, в голяма степен има риск някой да закъснее. Ако всички сте в лимузината заедно, ще тръгвате и ще пристигате навсякъде едновременно. Освен това можете да кажете на шофьора си, когато трябва да тръгнете, така че вашата булчинска страна трябва да скочи в лимузината, иначе няма да се вози.

Ще изглеждате стилно

Лимузините са невероятно стилни и класически и са чудесен начин да направите запомнящо се появяване на сватбата си. Вашите гости ще се развълнуват, когато видят как лимузината се приближава до мястото на събитието, и ще се вълнуват да видят как всеки излиза, за да започне да се разхожда по пътеката. Освен това лимузините служат и за страхотни фонове за фотосесия.

Ще спестите пари

Отново, ако планирате всички да карат отделно за празненствата в сватбения ден, това ще струва на всички много пари. Това е особено вярно, ако отивате на няколко места в сватбения си ден (напр. място за церемония, място за снимки, зала за прием). Всички можете да обедините парите си заедно и да наемете лимузина, а това всъщност може да ви спести доста пари.

Ще бъдете в безопасност вие и вашите гости

Вероятно е малко да се каже, че на вашата сватба ще има известна консумация на алкохол. Като се има предвид това, вие искате да сте сигурни, че всички ваши гости ще са в безопасност. Услугите на лимузина могат да ви помогнат да транспортирате вас и вашите гости до близките хотели, така че никой да не се притеснява за шофиране, след като е изпил няколко коктейла.

И така, защо да поръчате лимузина за вашата сватба? Ще спестите пари, ще изглеждате страхотно, ще бъдете навреме и ще бъдете в безопасност.

Последни публикации

интересни факти за лимузините

Интересни факти за лимузините

Лимузините са красив стереотип  Има много интересни факти за лимузините, които са ни неизвестни. Виждали сме безброй лимузини по филмите. Луксозни, скандални, черни, бели, искрящи. Тази кола винаги е била символ на успех, просперитет и красота. Наемаме лимузина, за да направим впечатление. Но и за да си подарим едно незабравимо преживяване. Кои са обаче нези […]

Вижте повече
Лимузини под наем limo.bg

Поводи за наемане на лимузина под наем

Романтична среща или Ваша празнична дата с лимузини под наем За да направите срещата необичайна и интересна, можете да поръчате лимузини под наем и да превърнете срещата в красиво изживяване. Тъй като лимузината е оборудвана с минибар, можете да отпиете шампанско по пътя. Момичето със сигурност ще оцени такава необичайна  среща. Абитуриентско парти. Това се […]

Вижте повече
Лимузина под наем

Какви са преимуществата на наемането на лимузина под наем

Лимузина под наем е луксозен автомобил, който разполага с всичко необходимо за комфортнo усещане и удобно придвижване от една точка до друга. Удобни, кожени седалки, климатроник, богато заредени мини-барчета, оригинално осветление, микрофони за караоке – всички тези, а може би и още други екстри ще Ви позволят да се насладите на комфорт и забавление по […]

Вижте повече